OVER DOEN

DOEN, de mediterrane huiskamer op het strand waar u zich waant in een rustige omgeving en u zich onmiddellijk thuis zult voelen. Bij DOEN kunt u zeven dagen per week terecht voor een kop koffie, ontbijt, lunch, diner, hapjes of een heerlijk drankje. U kunt plaats nemen aan één van de picknicktafels naast onze olijfbomen, zitten aan onze lange stamtafel, relaxen op onze ligbedden of genieten in de loungestoelen met de voeten in het zand, en alles met uitzicht op zee en goede service!

De ervaren chef en zijn team hebben de menukaart samengesteld en werken intensief samen met lokale leveranciers, hierdoor zijn de producten altijd vers en heeft de DOEN heerlijke en wisselende specials. Een aanrader is het Chef’s menu! Tevens kunt u samen genieten van een ruime keuze uit kleine gerechten, voor- en hoofdgerechten en shared food plateaus met vaak mediterraanse invloeden. Om deze unieke ervaring volledig te maken, hebben wij samen met lokale wijnleveranciers een verrassende en uitgebreide wijnkaart samengesteld.

Naast het vertrouwde huiskamergevoel op het strand creëren, kan het personeel van DOEN uw feestjes op maat regelen. U kunt vergaderen in de aparte serre die u kunt huren vanaf 10 man, maar ook verjaardagen, huwelijken of bedrijfsfeesten in de aangrenzende evenementenzaal  (met eigen terras, bar en wc’s) behoren tot de mogelijkheden. DOEN verzorgt uw feesten en partijen op maat vanaf 10 personen tot 2.500 personen.