T: 06-47240353

ONZE LEVERANCIERS


VLEES & VLEESWAREN

Van der Burg & Bol, Den Haag

De heer Bol startte in 1896 in de Javastraat in Den Haag een buurtslagerij die in 1920 door de heer Van der Burg werd overgenomen. In de loop der jaren werd Van der Burg & Bol meer en meer een begrip onder culinaire vakmensen en specialiseerde zich daarom in 1980 in de levering aan horecabedrijven en instellingen. In het meer dan 115 jarig bestaan is Van der Burg & Bol uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van vlees, vleeswaren, kaas, wild en gevogelte. Van der Burg & Bol is continu op zoek naar de beste kwaliteit producten. Kwaliteit staat voor een vers, smaakvol, mals en veilig product.

VIS, SCHAAL- EN SCHELPDIEREN

Seafood, Den Haag

Onze vis krijgen wij aangeleverd door Seafood Centre, dé visgroothandel uit Scheveningen. Vers én dagelijks! Ze kopen hun vis rechtstreeks van de visafslagen over de hele wereld maar voornamelijk op de visafslag van Scheveningen. Maar ook reuze gamba’s, Zeeuwse oesters, ambachtelijk gerookte zalm en wilde tonijn kunnen we elke avond weer bestellen. En aangezien Seafood Centre hier om de hoek zit, kunnen we zelfs nog in de middag bijbestellen, en dat is op zonnige dagen ook nodig! Ze werken het liefst met seizoensproducten; dat staat garant voor een uitstekende kwaliteit, scherp geprijsd en ook nog eens verantwoord genieten!”

GROENTEN & FRUIT

Van Binsbergen, Den Haag

De Haagse familie Van Binsbergen is al generaties lang verbonden met de handel in dagverse groenten en fruit. De huidige eigenaren Paul en Martin van Binsbergen zijn een begrip op het gebied van eersteklas groenten, fruit en primeurs. De broers leveren met hun enthousiaste team dagelijks verse producten van de hoogste kwaliteit aan horeca en instellingen. Alleen producten van toptelers in binnen- en buitenland worden ingekocht en worden dagelijks gecontroleerd op kwaliteit, samenstelling en gewicht. Dit alles biedt de garantie dat klanten topproducten krijgen geleverd met een maximale houdbaarheidstermijn.
X

Reserveren