T: 06-47240353

ACTIVITEITEN EN WORKSHOPS


Strandclub DOEN! biedt u de mogelijkheid om uw bijeenkomst aan te vullen met sportieve activiteiten op het strand of culturele uitstapjes in Scheveningen of Den Haag. Alle activiteiten worden compleet verzorgd door onze partner Flitz-Events en vinden  plaats bij Strandclub Doen! voor de deur..

Mogelijkheden van activiteiten:
Robinson parkoers, zandsculpturen, slippers pimpen, volleyballen, schilderen, sieraden maken, salsa workshop, powerboat etc.
Uiteraard is dit geheel aan te passen in uw programma of dagdeel. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw evenement door te nemen en u van advies te voorzien. Op basis van dit gesprek stellen wij een vrijblijvende offerte op maat samen.

NIEUWSTE HIT: ESCAPE ROOM + COMBI HORECA ARRANGEMENT
Deze Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend! Bij een ‘escape game’ (oftewel: Escape Room) ga je met een groep op avontuur in een afgesloten ruimte, bestaande uit verschillende 7 ruimtes. Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur weer buiten staan. Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.

Vervolgens bijkomen van deze intense en spannende activiteit met aansluitend een heerlijk lunch, borrel of bbq.. 

Voor meer informatie omtrent de soorten arrangementen helpen wij u graag!

X

Reserveren