T: 06-47240353

BBQ AAN ZEE | BBQ SCHEVENINGEN | BBQ STRAND


DOEN! BBQ 1


Warme gerechten

Kipspies met Indische satésaus
100% Biologische runderhamburger
Spareribs
Pittige zalmfilet met citroengras in bananenblad
Gamba’s al Ajillo (gepeld)
Gegrilde Maïskolf
Vlaamse frieten met Zaanse mayonaise

Bijgerechten

Griekse salade met feta
Couscoussalade met saffraan tomaat, komkommer & verse munt
Salade Niçoise met tonijn, haricotverts en gekookt ei
Ovenvers Frans stokbrood
Geserveerd met 4 soorten sauzen: aioli, satésaus, kruidenboter & Zaanse mayonaise


24 ½


DOEN! BBQ PUUR

Eerlijke BBQ bestaande uit ingrediënten die 100% voortkomen uit een duurzaam beleid dat er op gericht is zorgvuldig om te gaan met mens, omgeving en planeet.

Warme gerechten

Gemarineerde ‘Beter Leven’ kippendij
100% Biologische runderhamburger
Biefstuk van biologisch weiderund
Pittige zalmfilet met citroengras in bananenblad
Vlaamse frieten
Roseval aardappelen
Gegrilde maïskolf

Bijgerechten

Huisgemaakte aardappelsalade
Griekse salade met feta
Ovenvers Frans stokbrood
Begeleid met 4 soorten sauzen: aioli, satésaus, kruidenboter & Zaanse mayonaise


28½


DOEN! BBQ 2


Warme gerechten


Kipspies met Oosterse satésaus
Ossenhaasspies van biologische weiderund
Pittige kalkoen merquez worstjes
Spareribs
Pittige zalmfilet met citroengras in bananenblad
Gamba’s al Ajillo
Gegrilde maïskolf
Roseval aardappelen

Bijgerechten

Pastasalade op Griekse wijze met feta & olijven
Couscoussalade met saffraan tomaat, komkommer & verse munt
Pomodori tomaat met buffelmozzarella, fijne rucola & olijfolie (Caprèse)
Ovenvers Frans stokbrood
Geserveerd met 4 soorten sauzen; aioli, satésaus, kruidenboter & Zaanse mayonaise


29 ½


DOEN! BBQ 3


Warme gerechten


Ossenhaasspies
Nieuw-Zeelandse Black Angus entrecote, live aangesneden door de kok
Lamskotelet met tijm-knoflook marinade
Kipspies met Oosterse satésaus
Gemarineerde karbonade
Gamba’s al Ajillo (live gewokt)
Pittige zalmfilet met citroengras in bananenblad
Grof gesneden seizoensgroenten gemarineerd in olijfolie, tijm & knoflook
Roseval aardappelen

Bijgerechten

Pastasalade op Griekse wijze met feta & olijven
Caesar salade met knoflookcroutons, Parmezaanse kaas & ansjovisdressing
Portobello gevuld met geitenkaas
Pomodori tomaat met buffelmozzarella, fijne rucola & olijfolie (Caprèse)
Ovenvers Frans stokbrood
Geserveerd met 4 soorten sauzen; aioli, satésaus, kruidenboter & Zaanse mayonaise


38½


*Natuurlijk houden wij rekening met al uw dieetwensen uit allergieën zoals gluten, lactose en zwangerschap en uw wensen uit overtuiging zoals vegetarisch, halal en koosjer. Wij verzoeken u vriendelijk dit voorafgaand aan uw bijeenkomst te melden. Op deze wijze kunnen wij zo adequaat mogelijk inspelen op de wensen van u en uw gasten.

X

Reserveren